2011. augusztus 05 – Nyitófesztivál

2011. augusztus 05-én sztárvendégekkel, gyermek és felnőtt programokkal ünnepeltük a Makett hivatalos avatását!

A megnyitó programjai
A megnyitó programjai

A programokat Karvalics Ottó (Barcs város polgármestere) és Závoczky Szabolcs (a Duna Dráva Nemzeti Park igazgatója) köszöntői indították. Mindketten kihangsúlyozták a projekt jelentőségét és fontosságát, köszönetet mondtak Endrődi Károlynak a Makett megálmodójának és kivitelezőjének.

 

Az események sorát a barcsi Boróka Táncegyüttes nyitotta meg, látványos néptánc bemutatóval szórakoztatták az akkorra már szép számmal gyülekező nézőket.

 

Amíg a felnőttek a kultúrális és szórakoztató programokat élvezték, a legkisebbek  jókedvéről Isti Bohóc gondoskodott, aki lufihajtogatással szórakoztatta a gyerekeket. A szellemes lufi-figurák mellett ingyenes légvár és arcfestés is szolgálta a kicsik jókedvét.

A színpadi fellépők sorát a Barcsi Városi Fúvószenekar folytatta, akik fergeteges zenei show-val és mazsorett bemutatóval kedveskedtek  a közönségnek.

A fúvós bemutató fergetes hangulata és a több száz fősre duzzadt nézőközönség ideális belépőt jelentett VV Olivér számára, aki megmutatta Barbecue sütési tudományát. Olviért osztatlan lelkesedéssel fogadták vendégeink, aki boldogan állt mindenki rendelkezésre egy közös fotó erejéig.

Természetesen a színpadon sem állt meg az élet, A Molnár Attila („Nagy Ő” Anikó testvére) és Carlos Miguel (Portugália) által fémjelzett Mody Movers formáció több rövid betétprogrammal szórakoztatta a közönséget. A két macsó tánca elsősorban hölgyvendégeink körében aratott osztatlan sikert.

A délutáni program fénypontja a „Tesók” együttes volt, akik egy 45 perces fergeteges koncerttel szórakoztatták a közönséget. A zenekar két albumáról is énekelt slágereket.

 

Képek a megnyitóról:

Vélemény, hozzászólás?

A Dráva folyó kicsiben – Barcs belvárosában

Social links powered by Ecreative Internet Marketing